FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 2023.09.15-17.

Az aktuális szezon kibeszélője.

Papírforma vagy meglepetés?

Folytatódik Verstappen győzelmi sorozata.
2
29%
Perez megismétli tavalyi győzelmét
0
0 szavazat
A Red Bullokon kívüli pilóta húzza be a futamot.
5
71%
 
Szavazatok száma: 7

Nigel Hill
F3-as versenyző
Köszönetek:
Hozzászólások: 723
Csatlakozott: 2022.12.12. 18:00
Ez vagyok: Elvetemült Szurkoló és szagért

Re: FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 2023.09.15-17.

Hozzászólás Szerző: Nigel Hill »

KisVé írta: 2023.09.23. 23:10
bertone írta: 2023.09.23. 16:03


Azért volt már olyan, hogy pár kör sikertelen próbálkozás után a csapat megkérte az elől lévő versenyzőt, hogy engedje el a másikat, hátha neki sikerül leküzdeni a vetélytársat, s ha nem, akkor visszacsere a vége előtt. Hogy ez ennél a két pilótánál működött volna, nem tudom, csak arra akartam utalni, a megoldás nem ördögtől való.
Jó lenne látni köridőket, de emlékeim szerint Hamilton az utolsó kiállást követően végig gyorsabb volt Russellnél, nem csak azokban a körökben, amikor a két ellenfélen áthámozta magát. (Volt valamikor egy orosz oldal, ahol lehetett köridőket nézni, vajon megvan még? És, ha igen, van valakinek linkje hozzá?)
Ez konkrétan Hamilton és Bottas között működött, ha jól emlékszem 2019ben a Hungaroringen, de lehet '18ban. Bottas maga elé engedte Lajost, hogy próbálja meg Ő is átrágni magát a Ferrarikon, de nem ment neki és Lajos 1-2 körrel a vége előtt elég konkrétan lelassított, hogy vissza engedje maga elé Bottast, aki akkor már asszem majd' 10 másodperce volt mögötte. Elég necces volt a szitu emlékeim szerint, mert Bottas mögött meg szintén közel volt valaki.

Jah, a szar csapatjátékos Lajos ugyebár....
Bezzeg MV! 👍
A kis szerelmed megmutatta ma is mekkora csapatjátékos. A verseny elején 2x leszorítja a csapattársát a végén meg sírt hogy engedje el. Igazi jellem. :good_icon:
WorkInProgressRacing
Gokartos
Köszönetek:
Hozzászólások: 156
Csatlakozott: 2023.08.03. 16:04

Re: FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 2023.09.15-17.

Hozzászólás Szerző: WorkInProgressRacing »

Könnyedén meg tudta volna csinálni a Merci az 5.-6. helyes befutót, Hamilton 'hátvédként' gond nélkül tudta volna tartani Sainz-ot. Így Russell bukott kettőt, a csapat meg egy poziciót. Hamilton spoon kanyarban történt leszorításos megoldása elég ronda volt. Amúgy meg mi értelme volt Russellnél az egy kiállásnak, ha aztán úgyis Hamilton mögé parancsolják?
KisVé
Gokartos
Köszönetek:
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2022.12.27. 01:33

Re: FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 2023.09.15-17.

Hozzászólás Szerző: KisVé »

Nigel Hill írta: 2023.09.24. 08:43

A kis szerelmed megmutatta ma is mekkora csapatjátékos. A verseny elején 2x leszorítja a csapattársát a végén meg sírt hogy engedje el. Igazi jellem. :good_icon:
Szerelmed neked a hóhér! Igazad van, soha nem mutatta meg még egyetlen csapattárssal szemben sem, hogy tud csapatjátékos is lenni. Hát persze... Ezzel szemben az oroszlános csávó, az vérbeli team player. Megmutatta ezt már Ricciardo ellen is, és láthattuk Pereznek is vissza adta a szivességet, amit az konkrétan MV VB ciméért tett. Ja persze: "I gave my reasons!" 🤣
Na nem sajnálom a Chicanot sem, csapattárssal geciskedésben neki sem kell szégyenkeznie.
Persze Te is, meg a hozzászólásodra bőszen lájkolgató bertone is elsiklottatok afelett, amit írtam. Azt, amit egyébként pont Ő hozott fel előtte csak nevek nélkül.
Mondj nekem egy világbajnokot, aki a több mint 7 másodperce lemaradt csapattársát szinte "bevárva" vissza engedi maga elé, ezzel egy pódiumot elengedve. Eközben az a Vettel nyeri a futamot, aki abban az évben (legalábbis a 2 harmadáig) igazi ellenfélnek tűnt számára...
Na de könnyítek, nem is kell világbajnok legyen.
Válasz küldése